Thuisonderwijs de Schakel


Datum 15 maart 2020
Aan Ouders/verzorgers van leerlingen van praktijkcollege De Schakel
Onderwerp Sluiten van de school ivm Corona

Geachte ouders,

Vandaag heeft het ministerie besloten om met ingang van maandag 16 maart 2020 alle scholen te sluiten. De sluiting zal in ieder geval tot maandag 6 april 2020 duren. 

Op maandag 16 maart zal het team van De Schakel u verder informeren over deze situatie. U ontvangt hierover een mail van de mentor van uw zoon of dochter. Er zal onder ander thuiswerk aan uw kind aangeboden worden voor de komende periode. 

Mocht u zelf werkzaam zijn in de zorg of in één van de andere zgn. vitale beroepen dan horen wij dit graag van u (via het mailadres van de mentor van uw zoon of dochter). Het zal niet mogelijk zijn om morgen al leerlingen op te vangen maar wij kunnen wel een plan maken om vanaf dinsdag 17 maart eventuele leerlingen waarvan de ouders in bijvoorbeeld de zorg of bij de politie werken op te vangen. 
Deze beslissing valt ons zwaar omdat we staan voor goed onderwijs voor elk kind en we het plezier dat de leerlingen met elkaar op school beleven heel belangrijk vinden. We hopen op uw begrip. In deze uitzonderlijke situatie zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus. Mocht u dringende vragen hebben kunt u mailen naar de school en vanaf maandag 8 uur is de school ook telefonisch weer bereikbaar.

Een hartelijke groet, namens de schooldirectie

Yvonne Blijenburg
Directeur Praktijkcollege De Schakel