Brief start nieuwe schooljaar

Haarlem, 1-7-2020

 Beste ouders/verzorgers,

Wat een bijzonder schooljaar hebben we achter de rug!

We hebben ons vaak met elkaar aan moeten passen aan nieuwe regels en het online werken. Het was geweldig om te zien hoe dat samen met jullie toch steeds weer lukte.

Het was fijn om de laatste weken de leerlingen toch weer op school te zien en hen weer les te kunnen geven.

Ook zijn we er trots op dat we onze eindexamenkandidaten toch nog een mooie diploma uitreiking hebben kunnen geven.

 Nu komt de zomervakantie er aan en hebben we gehoord dat na de vakantie alle leerlingen van het voortgezet onderwijs weer volledig naar school moeten gaan. Voor ons en voor u betekent dat het volgende :

 1Op woensdag 19 augustus halen de leerlingen van leerjaar 1,2 en 3 hun roosters op om 10.00 uur. Om 10.45 uur zijn ze dan klaar.Op woensdag 19 augustus halen de leerlingen van de bovenbouw en Pro ROC hun roosters op om 11.00 uur, zij zijn dan om 11.45 klaar.

  1. Op woensdag 19 augustus halen de leerlingen van leerjaar 1,2 en 3 hun roosters op om 10.00 uur. Om 10.45 uur zijn ze dan klaar.Op woensdag 19 augustus halen de leerlingen van de bovenbouw en Pro ROC hun roosters op om 11.00 uur, zij zijn dan om 11.45 klaar.

  1. Op donderdag 20 augustus hebben alle klassen een kennismakingsdag van 8.30 uur tot 13.00 uur, op woensdag de 19e horen de leerlingen van hun mentoren hoe dat er voor hun uit ziet.
  2. In de bijlage vindt u een overzicht BELANGRIJKE DAGEN . Kijkt u deze alvast goed door.
  3. In het informatieboekje dat de leerlingen op 19 augustus meekrijgen en die op onze website staat, vindt u alle informatie voor volgend schooljaar en het overzicht BELANGRIJKE DAGEN .
  4. De huidige regels rondom hygiëne en gezondheid blijven gelden. Dus wanneer een leerling gedurende de dag klachten ontwikkelt (koorts, neusverkoudheid, hoesten en/of moeilijk ademen/benauwdheid) gaat de leerling naar huis. Ouders/verzorgers worden hierover geïnformeerd. Ook eventuele broers of zussen worden bij koorts en/of benauwdheidsklachten hierover geïnformeerd en naar huis gestuurd.

Ik wens u een rustige, zonnige en gezonde vakantie toe,

Namens het team van De Schakel,

Yvonne Blijenburg, directeur.

Informatiegids-Belangrijke-dagen-2020-2021.pdf

 

Media
  • vakantie.